Centru pentru activităţi de socializare şi terapie 3C (terapie prin miscare) adresat copiilor cu TSA din Prahova @ Campina Open MTB ~ 2018

Cea de-a șaptea ediție a competiției CÂMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM, are loc pe 9 SEPTEMBRIE 2018. Întrecerea se desfășoară pe dealuri prahovene și este atât un eveniment sportiv care are scopul de a încuraja un stil de viață sănătos, cât și un eveniment de fundraising organizat de Fundația Romanian Angel Appeal cu scop caritabil. Sumele rezultate din taxele de participare urmând a fi utilizate pentru proiecte în beneficiul copiilor cu autism.

Fundaţia Romanian Angel Appeal (București) şi Asociaţia Glasul Autismului (Câmpina) se implică de peste 8 ani în strângerea fondurilor pentru persoanele afectate de autism. Încă din 2012 organizează Câmpina Open MTB - eveniment de fundraising sub forma unui concurs de ciclism organizat în odașul Câmpina.

Toate fondurile obținute din taxele de participare sunt folosite în beneficiul copiilor cu tulburări din spectrul autist (TSA) din comunitate. Cele șase ediții anterioare ale CMTB au totalizat peste 146000 lei. Aceste fonduri s-au reflectat în cursuri pentru părinții copiilor cu autism, materiele de lucru pentru Centrul de zi Sf. Filofteia și familile beneficiare ale centrului și cursuri adresate cadrelor didactice din grădinițe și școli de masă care au vizat integrarea copiilor cu TSA în învățământ.

Din aceeași sumă au fost livrate programe de pregătire pentru echipa centrului Sf. Filofteia, au fost organizate două tabere pentru familiile în care există copii cu TSA și a fost organizată o campanie de conștientizare în școli. 

Din fondurile strânse anul trecut şi în acest an, va fi renovat și mobilat spaţiul identificat pentru acest centru şi se vor organiza primele grupuri de socializare şi terapie.

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

14

Suma:

1,000 RON

Pagini fundraising

Micile gesturi de bunătate sunt urzeala care tine omenirea laolalta

Salut !Sunt Sabin si pe 9 septembrie voi participa la Campina Open MTB - Race for Autism.M-am înscris la această cursă având o nouă atracție, ș

1,000 RON Target
1,000 RON Suma
14 Donatii
100% Complete