Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Silvia Asandi Fundatia Romanian Angel Appeal

55% Complete
2,200 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Îmi amintesc cu drag de taberele copilăriei.

Acolo timpul părea să se suspende. Cerul era mai albastru, aventurile erau la ordinea zilei, prieteniile noi deveneau prietenii pe viață. Bucuria acelor momente îmi revine ori de câte ori călătoresc prin țară și ajung în locurile taberelor copilăriei mele. De aceea, tot ce îmi doresc în acest an de ziua mea este să dăruiesc și altor copii un set de amintiri frumoase pe care să le poarte mai departe cu ei în viața de adult. 

Sunt copii care provin din familii afectate de tuberculoză. Nu au fost niciodată într-o tabără, pentru că părinții lor sunt prea săraci sau prea obosiți de boală și de grijile cotidiene să își poată permite așa un lux.

O parte dintre copii au fost și ei bolnavi. Internările și tratamentul au lăsat urme în sufletul lor, iar prăpastia dintre ei și ceilalți pare să se fi adâncit. De aceea, anul acesta, vă rog pe toți cei care vă gândiți la mine în preajma zilei mele de naștere și vreți să îmi dăruiți ceva, să mă ajutați să îndeplinesc un vis al copiilor afectați de tuberculoză.

O tabără în care se vor împrieteni cu alți copii și vor avea parte de aventuri frumoase în natură. O tabără pe care, la fel ca mine, nu o vor uita niciodată. Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Romanian Angel Appeal este o organizație neguvernamentală, înființată în 1991, a cărei misiune o reprezintă îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor afectați de boli cronice și aflați la risc de excludere socială.

Anual, aproape 600 de copii sunt diagnosticați cu tuberculoză (TBC) în România, majoritatea provenind din familii cu statut socio-economic scăzut.

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții și să creștem șansele de reintegrare în comunitate pentru acești copii prin organizarea, după vindecare, a unei tabere de recuperare în care copiii să poată explora adaptarea la mișcare și, în același timp, să se pregătească pentru școală, prin organziarea unei campanii de reducere a stigmei și discriminării în școlile din care provin, prin ședințe de consiliere individuală (sau de familie) și ședințe de meditații pentru materiile la care copiii au rămas în urmă.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

13 Donații

Vlad Anghel

50 RON
La mulți ani, multă fericire și sănătate!!! Mulțumim mult mult de tot că ne ajuți să facem cât mai multe valuri în bazinul de fapte bune
13 Jun 2018

Un grup vesel de "angels" :-)

150 RON
13 Jun 2018
Sa fie tabara visata de noi toti!
12 Jun 2018
La multi ani, om cu suflet frumos!
09 Jun 2018

Anonymous

150 RON
La multi ani, suflet minunat!
09 Jun 2018
La multi ani fericiti!!! Te imbratisez, cu drag
08 Jun 2018

Adrian Abagiu

150 RON
08 Jun 2018
La multi ani OM FRUMOS!
08 Jun 2018
multe felicitari si asteptam povestiri despre reusita actiunii
07 Jun 2018

Anonymous

300 RON
Succes!
07 Jun 2018

Diana Neguț

150 RON
La Multi Ani!
06 Jun 2018
06 Jun 2018
La mulți ani!
06 Jun 2018
Silvia Asandi : Fundatia Romanian Angel Appeal
Cel mai frumos cadou de ziua mea