3 tinere proiecte comunitare

Credem că educația, empatia și abilitățile de a mobiliza resurse sunt mijloacele cu care noi îi putem echipa pe tineri pentru ca schimbarea produsă de ei să fie pozitivă.

În luna septembrie a acestui an, două dintre colegele noastre au alergat 120km și au strâns donații pentru proiectul ”Tineri voluntari vorbind copiilor despre sănătate” – proiect cu care ne aflăm acum la începutul  împlementării.

Suntem așadar în momentul în care primim aplicațiile de înscriere de la voluntarii interesați, urmând să îi selectăm pe cei mai motivați dintre ei.

Separat de acest proiect, vom selecta încă 20 de voluntari din Câmpina și împrejurimi pe care îi vom ajuta să identifice modalități creative de a răspunde unor probleme sociale ale comunității. Cei 20 de voluntari vor urma un curs de Management de Proiect în cadrul căruia vor primi resursele teoretice necesare pentru a putea implementa cu succes ideile pe care le au.

La finalul formării, tinerii (grupați în echipe) vor putea propune mai multe proiecte sociale adresând nevoi diverse ale comunității din care fac parte, iar noi vom selecta 3 proiecte pe care le vom finanța din fondurile strânse de echipa noastră.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

32

Suma:

2,970 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: 3 tinere proiecte comunitare

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

835 RON

Suma:

1

Galantomi:
12 Donatii
28 Nov 2017

Maraton des Sables Peru ~ 2017

In beneficiul: 3 tinere proiecte comunitare

Maraton des Sables Peru este o cursa de anduranta, in 6 etape totalizand 250 km, organizată pentru prima dată în deșertul ICA.

2,135 RON

Suma:

1

Galantomi:
20 Donatii

Pagini fundraising

Ajută-mă să fac o faptă bună de ziua mea

Am început să cresc ca om făcând voluntariat. Voluntariatul mi-a dat primul rol clar în societate dincolo de cel de elev/student - așa am primi

500 RON Target
835 RON Suma
12 Donatii
100% Complete

Adelaide, Nicoleta si Celus alearga pentru 3 tinere proiecte comunitare

După experiența de la Half Marathon des Sables Fuerteventura recidivăm cu o altă cursă Ultra.  Participăm în echipă extinsă la Marathon de

3,000 RON Target
2,135 RON Suma
20 Donatii
71.166666666667% Complete