Silvia Asandi - Fundatia Romanian Angel Appeal

Cel mai frumos cadou de ziua mea

2,200 RON Donatii stranse
55% Complete
4,000 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Îmi amintesc cu drag de taberele copilăriei.

Acolo timpul părea să se suspende. Cerul era mai albastru, aventurile erau la ordinea zilei, prieteniile noi deveneau prietenii pe viață. Bucuria acelor momente îmi revine ori de câte ori călătoresc prin țară și ajung în locurile taberelor copilăriei mele. De aceea, tot ce îmi doresc în acest an de ziua mea este să dăruiesc și altor copii un set de amintiri frumoase pe care să le poarte mai departe cu ei în viața de adult. 

Sunt copii care provin din familii afectate de tuberculoză. Nu au fost niciodată într-o tabără, pentru că părinții lor sunt prea săraci sau prea obosiți de boală și de grijile cotidiene să își poată permite așa un lux.

O parte dintre copii au fost și ei bolnavi. Internările și tratamentul au lăsat urme în sufletul lor, iar prăpastia dintre ei și ceilalți pare să se fi adâncit. De aceea, anul acesta, vă rog pe toți cei care vă gândiți la mine în preajma zilei mele de naștere și vreți să îmi dăruiți ceva, să mă ajutați să îndeplinesc un vis al copiilor afectați de tuberculoză.

O tabără în care se vor împrieteni cu alți copii și vor avea parte de aventuri frumoase în natură. O tabără pe care, la fel ca mine, nu o vor uita niciodată. Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Romanian Angel Appeal

Fundația Romanian Angel Appeal este o organizație neguvernamentală, înființată în 1991, a cărei misiune o reprezintă îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor afectați de boli cronice și aflați la risc de excludere socială.

Copilărie fără tuberculoză

Anual, aproape 600 de copii sunt diagnosticați cu tuberculoză (TBC) în România, majoritatea provenind din familii cu statut socio-economic scăzut.

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții și să creștem șansele de reintegrare în comunitate pentru acești copii prin organizarea, după vindecare, a unei tabere de recuperare în care copiii să poată explora adaptarea la mișcare și, în același timp, să se pregătească pentru școală, prin organziarea unei campanii de reducere a stigmei și discriminării în școlile din care provin, prin ședințe de consiliere individuală (sau de familie) și ședințe de meditații pentru materiile la care copiii au rămas în urmă.

13 Donatii

Vlad Anghel

50 RON
La mulți ani, multă fericire și sănătate!!! Mulțumim mult mult de tot că ne ajuți să facem cât mai multe valuri în bazinul de fapte bune
13 iun 2018

Un grup vesel de "angels" :-)

150 RON
13 iun 2018
Sa fie tabara visata de noi toti!
12 iun 2018
La multi ani, om cu suflet frumos!
09 iun 2018

Anonymous

150 RON
La multi ani, suflet minunat!
09 iun 2018
La multi ani fericiti!!! Te imbratisez, cu drag
08 iun 2018

Adrian Abagiu

150 RON
08 iun 2018
La multi ani OM FRUMOS!
08 iun 2018
multe felicitari si asteptam povestiri despre reusita actiunii
07 iun 2018

Anonymous

300 RON
Succes!
07 iun 2018

Diana Neguț

150 RON
La Multi Ani!
06 iun 2018
06 iun 2018
La mulți ani!
06 iun 2018