Catalina Florescu - Fundatia Romanian Angel Appeal

Ziua mea pentru copilarie fara tuberculoza

40 RON Donatii stranse
2% Complete
2,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Peste o luna este ziua mea de nastere, implinesc o varsta frumoasa si sunt recunoascatoare ca am ajuns la aceasta varsta sanatoasa.Nimeni nu isi doreste sa fie bolnav dar cel mai dureros este atunci cand vorbim despre copii bolnavi.

De ziua mea nu imi doresc petreceri sau cadouri dar cei care doresc sa imi daruiasca un cadou sau un buchet de flori ii rog sa o faca aici, donand atat cat vor ei pentru ca am ales sa imi donez ziua de nastere pentru copiii cu tuberculoza. Veti sustine imbunatatirea calitatii vietii acestor copii si le veti creste sansele de reintegrare in comunitate prin organizarea unei tabere de recuperare pentru acesti copii.

Mi-as dori foarte mult ca aceste cadouri primite de la voi sa se transforme in zambete pentru ei.

Va multumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Romanian Angel Appeal

Fundația Romanian Angel Appeal este o organizație neguvernamentală, înființată în 1991, a cărei misiune o reprezintă îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor afectați de boli cronice și aflați la risc de excludere socială.

Copilărie fără tuberculoză

Anual, aproape 600 de copii sunt diagnosticați cu tuberculoză (TBC) în România, majoritatea provenind din familii cu statut socio-economic scăzut.

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții și să creștem șansele de reintegrare în comunitate pentru acești copii prin organizarea, după vindecare, a unei tabere de recuperare în care copiii să poată explora adaptarea la mișcare și, în același timp, să se pregătească pentru școală, prin organziarea unei campanii de reducere a stigmei și discriminării în școlile din care provin, prin ședințe de consiliere individuală (sau de familie) și ședințe de meditații pentru materiile la care copiii au rămas în urmă.

2 Donatii

Teodora Dumitrof

30 RON
La mulți ani! Îmbrățișări! O floare pentru un gest frumos într-o zi mare. Mulți ani cu bucurii!
26 iul 2018

Anonymous

10 RON
La mulți ani!
29 iun 2018