Fundatia Romanian Angel Appeal

Fundatia Romanian Angel Appeal

Youth Hub - centrul nostru de internet internațional

Status: Fundraising

Youth Hub crează o rețea de prietenie și solidaritate, căci încurajează constant tinerii să iasă din zona de confort, îi provoacă și susțin, alături de ei fiind constant alți tineri.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

20,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Youth Hub crează o rețea de prietenie, solidaritate și suport, căci încurajează constant tinerii să iasă din zona de confort, îi provoacă, dar îi și susțin, alături de ei fiind constant alți tineri, anume lucrătorii de tineret ai Fundației sau voluntarii. 

Când pe ușa centrului pentru preșcolari ucraineni a intrat o mămică împreună cu băiatul ei adolescent, întrebând dacă îl poate lăsa în acea zi cu noi, ne-am pus pentru prima data concret problema deschiderii unui spațiu pentru adolescenți.

 

În primele luni ale anului 2023, la Youth Hub s-au desfășurat, pe lângă ateliere zilnice de educație non-formală, și vizite de studiu, întâlniri și reuniuni (fie cu membrii ai societății civile, fie cu lucrători de tineret naționali sau internaționali), întâlniri de lucru, inclusiv întâlniri de lucru ale jurnaliștilor ucraineni, aniversări sau evenimente tematice (precum aniversarea de un an a Youth Hub-ului).