Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Adelaide Katerine Tarpan Fundatia Romanian Angel Appeal

100% Complete
1,625 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru mine 12 decembrie, și nu Anul Nou, e ziua în care trag linie și pregătesc rezoluțiile pentru noul an.

Mă uit în urmă și sunt recunoscătoare. Am oameni care mă iubesc și pe care îi simt aproape. Suntem sănătoși.

Apoi mă uit în față și mă prinde neliniștea.

Simt presiunea faptului că trebuie sa ajustez, să schimb niște lucruri. Să aloc acel timp pentru o cafea cu prieteni, să-mi dau un imbold să cunosc mai bine oameni care-mi sunt cumva pe aproape, poate ca sunt tare faini! Să sun, no reason, niște oameni cu care vorbesc rar. Să dau un semn că mă gândesc la ei. Să iau niște decizii. Să stau și să-mi așez gândurile astea amestecate.

Și mai e și dorul de ducă…nici nu vreau sa încep să vorbesc despre câte dune și câte fiorduri și câte trasee am în cap!

Dar altceva mă gândeam să vă spun: Am văzut săptămânile trecute niște copii. În școli din câteva sate din Prahova. Și aveau așa, o sămânță de revoltă și un chef să facă ceva cu mâinile și mintea lor, să schimbe, să încerce, să afle! Și erau supărați că nu au nici un laborator funcțional, nici un kit de chimie sau de științele naturii. Că nu fac nici o oră afară, să exploreze ghidat.

Aș vrea să le cumpăr prin Galantom copiilor un prim minilaborator de științe ale naturii pe care să îl folosească în aer liber. RAA va continua cu mai mult, cu voluntari, cu programe de educație nonformală, cu sprijin din partea unor oameni faini și vizionari.

Nu știu daca voi lua toate deciziile bune anul ce va urma, dar știu ca vom începe ceva cu acești copii. Au luminițe în priviri!

Și da, știu că mă alint cu poza de la începuturile mele în RAA, dar am găsit cutia cu albume foto și azi sunt nostalgică:)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Romanian Angel Appeal este o organizație neguvernamentală, înființată în 1991, a cărei misiune o reprezintă îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor afectați de boli cronice și aflați la risc de excludere socială.

SUSŢIN PROIECTUL

Daruieste ziua ta

Am fost în vizită în satele din Prahova în care lucrăm și am găsit copiii la școală. Supărați pe sistemul hibrid, pe faptul că unii au navetă lungă de făcut și că singura mască pe care o poartă toată ziua se umezește în perioada asta, înrăutățind acneea care începe să își facă apariția la cei 10 ani ai lor și iritând căile respiratorii. Am vorbit cu ei despre relația pe care o au cu școala și despre relațiile lor în general și am aflat că încă există vechile probleme care le afectează viața zi de zi.

I-am întrebat ce le lipsește și ne-au făcut o listă. I-am întrebat ce îi doare și ce ar schimba cu bagheta lor magică. În timp ce îi ascultam, ne-am adus aminte cât de rar sunt întrebați copiii la sat ce părere au despre un subiect care îi vizează și cât de rar le este ascultată vocea.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

La multi ani dar mai ales fericiti si plini de ceea ce iti face placere!
21 Dec 2021
La multi ani, frumusete! Mi-e atat de dor de tine…❤️
12 Dec 2021

Ioana Dragan

150 RON
La multi ani!
12 Dec 2021

Vlad

75 RON
La mulți ani, dragă Adela! Fiecare zi să-ți fie cu mult bine și frumos, te îmbrățișez!
12 Dec 2021

Adriana

250 RON
La multi ani!
11 Dec 2021

A P

75 RON
11 Dec 2021
La mulți ani minunați, Adela! 🎁💐🤗
11 Dec 2021

Dana L

200 RON
La multi ani minunati ca tine! Te imbratisez cu drag!
10 Dec 2021
150 RON
10 Dec 2021
10 Dec 2021
La mulți ani!
10 Dec 2021
Adelaide Katerine Tarpan : Fundatia Romanian Angel Appeal
Cel mai frumos cadou de ziua mea